Kurser og arrangementer om fysisk arbejdsmiljø

 • 22 oktober

  Suppleringsuddannelse til ansatte i folkekirken

  Kurset henvender sig både til henvender sig både til ansatte i folkekirken og menighedsrådsmedlemmer. Deltagerne opnår viden om fysisk og psykisk arbejdsmiljø indenfor aktuelle emner. Dagen skal igangsætte refleksion hos deltagerne omkring arbejdsmiljø, og give inspiration, der kan bruges i det daglige.

  Læs mere om kurset her

  22. oktober 2019, 8.45-16.15

  Bredkjær Sognegård Agtrupvej 114 6000 Kolding

 • 23 oktober

  Positiv psykologi og arbejdsmiljø

  På dette kursus bliver du præsenteret for konkrete metoder til at skabe motivation i arbejdet både for dig selv og for dine kolleger. Metoderne kan anvendes til at forbedre både det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø i jeres virksomhed.

  Læs mere om kurset

  23. oktober 2019

  Scandic The Mayor Banegårdspladsen 14 8000 Aarhus C

 • 6 november

  Når I arbejder med kemi

  Kurset giver dig overblik over de krav, opgaver og det ansvar, der knytter sig til at arbejde sikkert med stoffer og materialer. Du lærer om kemiens farlighed og om, hvordan du risikovurderer arbejdsprocesser og dermed forebygger skader.

  Læs mere om kurset

  6. november 2019, 9-16

  Scandic Hotel Hvidovre Kettevej 4 2650 Hvidovre

 • 26 november

  Ergonomiambassadør

  En ergonomiambassadør kan være en leder, en arbejdsmiljørepræsentant eller en anden medarbejder, som er tiltænkt en særlig rolle og funktion på arbejdspladsen ift. ergonomi. Ergonomiambassadøren skal have interesse og flair for i praksis at vejlede kolleger omkring hensigtsmæssig arbejdsteknik. Ergonomiambassadøren skal have lyst til og mulighed for at deltage i 3 dages undervisning i ergonomi og lave en hjemmeopgave mellem de 2 moduler.

  Læs mere og tilmeld dig her

  26. november 2019 - 13. januar 2020, 26. nov. + 27. nov + 13. jan.

  Odense, CRECEA A/S, Odense Industrivej 6a, 5260 Odense S